Some Tags Missing In Tag-Cloud

Home Forums Automattic Pinboard Some Tags Missing In Tag-Cloud

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #104348 Resolve

    stefstuff19

    Some of my tags are not showing up in the tag cloud. At first, I thought they only showed up if I used the tag more than once, but this is not the case as some that are only used once show up in the cloud (Amazing Designs for example). Others that are only used once do not show up in the tag cloud (Ford for example.)

    The blog I need help with is stefstuff19.wordpress.com
    #125983

    philiparthurmoore

    Hi there. The tags widget has a default max number of tags that are allowed in the cloud (somewhere around 45, I believe). I’ll see if there’s a way of changing this in Pinboard for you and get back to you at some point today. Cheers.

    #126057

    philiparthurmoore

    Hi Steph. Heads up that I haven’t forgotten about this. WordPress.com’s default tag cloud widget is different than WordPress.org’s default tag cloud widget, so the code I’m using to fix this isn’t working as well as I’d like it to. I’ll keep plugging away at it and let you know when I’ve come up with a resolution. Thanks for your patience.

    #130858

    philiparthurmoore

    Hi Steph. Great news (finally!). We now have control over the default tag widgets on WordPress.com, so I want to check in with you and see if you’re still having widget tag cloud issues. If so, I’m pretty sure I’ll be able to help you with this now. Thanks so much for your patience.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Some Tags Missing In Tag-Cloud’ is closed to new replies.