page wont load after purchasing new theme

Home Forums Automattic A Simpler Time page wont load after purchasing new theme

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #102257 Resolve

    Terri

    I just purchased a A Simpler Time theme, I love it but every since purchasing it when working on my blog when I click to preview my blog the page will not load. If I clear my browsing history then I can view my blog. But once I sign in I can not unless I clear the history which makes me not be able to preview when working on a new blog because I have to be signed in when working on the blog to preview. I know it has something to do with the new theme because it happened only minutes after switching.

    The blog I need help with is astorybyme.com
    #118296

    Terri

    * I forgot to add that I use Google crome

    #118349

    Michelle

    Hi astorybyme,

    I went to your blog’s Dashboard in Google Chrome while logged in, and created a test post. When I clicked the “Preview” link, I was able to view the preview just fine. Are you still running into this problem? If so, can you temporarily switch to a different theme (perhaps Twenty Eleven) and see if it keeps happening?

    One more question, when you say the page doesn’t load, what do you see on the screen? If you could take a screenshot of what you see when the problem occurs, this would help us figure out the cause.

    Please note: I’ve also moved this topic to the “A Simpler Time” forum.

    #118604

    philiparthurmoore

    @astorybyme: Are you still having problems? Let me know and I’ll be happy to continue looking into this for you. Cheers.

    #119775

    Michelle

    Hi @astorybyme,

    Since this topic is a month old, I am going to go ahead and close it. If you still need assistance with this issue, please feel free to start a new topic.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘page wont load after purchasing new theme’ is closed to new replies.