Page not loading properly

Home Forums Automattic Pinboard Page not loading properly

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #163433 Resolve

    traciemagicandglitter

    Hi i can not seem to see the posts on my website http://www.magicandglitter.com i can only see the first row with the widgets in can you see why its not loading please ?

    The blog I need help with is magicandglitter.com
    #163435

    Kathryn P.
    Happiness Engineer

    I’m able to see the posts on your front page alright. Are you still having trouble seeing them or did you get this sorted out? If you’re still having trouble, could you please try a different browser, such as Chrome? If you can see everything OK there, could you try running Firefox in Safe Mode and let me know if that does the trick? If it does, one of your Firefox extensions/add-ons could be at fault, you can try turning them off to narrow down the culprit.

    Safe mode – http://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode

    Turning off extensions – http://support.mozilla.org/en-US/kb/disable-or-remove-add-ons

    #163437

    Kathryn P.
    Happiness Engineer

    Just checking in to see if you still need help with this or if you’re all set?

    #163454

    Kathryn P.
    Happiness Engineer

    I’m marking this as resolved since it’s been a while since we’ve heard from you. If you need help with anything else, don’t hesitate to start a new thread.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.