MOBILE THEME not working

Home Forums Automattic Forefront MOBILE THEME not working

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #107956 Resolve

    SPAZIOS Bienes Raíces

    I’m having some issues with the mobile theme for my site.
    It looks perfect on my iPad, but on cellphones
    1-Not displaying Featured Image on Pages (propiedades, proyectos nuevos, nosotros, contacto)
    2-Grid format page not working (proyectos nuevos)
    3-Main menu does not display like it should (format and Color)
    Could someone help me with this please?
    Thanks in advance
    SCREENSHOT 1
    SCREENSHOT 2

    The blog I need help with is brspazios.com
    #138675

    Michelle

    Hi there,

    It looks like you’re using the default WordPress.com mobile theme, which is not the same theme as Forefront. You can fix this problem by turning off the mobile theme.

    Go to Appearance > Mobile, and select “No” under enable mobile theme, and then click “Save”. Once you’ve done that, you’ll see the mobile version of Forefront.

    Hope this helps!

    Cheers,

    Michelle

    #139537

    Kathryn P.
    Happiness Engineer

    Just checking in to see if you’ve gotten this sorted out or did you still need any assistance?

    #140785

    Kathryn P.
    Happiness Engineer

    Hi there, I’m going to close this thread since it’s been a while since we heard from you, but feel free to start a new one if you need further help. Thanks!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘MOBILE THEME not working’ is closed to new replies.