Images on Posts do not show on front page

Home Forums Automattic Just Desserts Images on Posts do not show on front page

Tagged: ,

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #107577 Resolve

    mmspadini

    I don´t know what´s going on.

    First, just copying some images from original template to test post (Macarrons or Cookies) and everything worked fine.

    Now, inserting a new image (Mil_folhas270x270.jpg) to a new post (Mil Folhas), the image do not show on post at home page. Image appears only opening the post.

    I´ve tried various images sizes with same results.

    What am I doing wrong ?

    The blog I need help with is maricotabakes.com
    #137291

    Michelle

    Hi there,

    In order for images to appear on the front page like they do on the Macarrons or Cookies post, the post must have at least 3 image attachments, and all 3 of those images must be at least 280 pixels wide.

    In your Mil Folhas post, you only have one image, and at 270 x 270 pixels wide, it’s too small. Try adding 3 images that are at least 280px wide to the post, and see if that works!

    I hope this helps, and let me know if you have any more questions.

    #137685

    Michelle

    Hi there,

    Just checking in with you. Are you all set or do you still need assistance?

    Cheers,

    Michelle

    #137700

    mmspadini

    It´s all set at this moment, Michelle.

    Thanks,

    #137729

    Michelle

    That’s great! I will close this topic as resolved, but feel free to start a new one if you have other questions. :)

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Images on Posts do not show on front page’ is closed to new replies.