Header problems

Home Forums Automattic Vagabond Header problems

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #109330 Resolve

    daisyiggle

    My header image is not appearing. I’ve just got a demo heading in place but nothing comes up. Also can I remove header text and just insert my own header image with text on it?

    http://audreythedog.com

    The blog I need help with is audreythedog.com
    #143701

    Rachel

    Hi there,

    I see what you mean about your header image. I’m reporting this to our developers so they can look into what’s causing that to happen.

    In the meantime, you can force your header image to show up with custom CSS. To add custom CSS, go to Appearance > Customize in your dashboard and select CSS from the Customize tools. In the CSS editor, you can enter the following CSS:

    #header-background {
    background: url('http://audreythedogdotcom.files.wordpress.com/2013/10/cropped-audrey_fullbody_cmyk.jpg') center no-repeat;
    }

    You can remove the header text (your site title and tagline) with this CSS:

    .site-title-description-wrapper {
    display: none;
    }

    Let me know how that goes!

    If CSS is new to you, we also have some resources for learning more about it here:

    #143780

    daisyiggle

    Thanks. Looking forward to fixing it.

    #143815

    daisyiggle

    It also seems that the fonts that I have chosen in the custom tab don’t work either. Is it a custom problem?

    #143890

    Kathryn P.
    Happiness Engineer

    Hi there, the header image issue should now be fixed, could you please try it again and let me know how it goes?

    I’m seeing your custom fonts on your site as well – let me know if you do too: https://cloudup.com/co7bEzYQNRf

    #143941

    Kathryn P.
    Happiness Engineer

    Hi there, just checking in again to see if you’re all set or if you still need any help? Thanks!

    #144188

    daisyiggle

    All fixed. Thanks. :)

    #144216

    Kathryn P.
    Happiness Engineer

    Great, thanks for letting me know! I’m marking this thread as resolved and closing it, but feel free to start a new one if you need help with anything else.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Header problems’ is closed to new replies.